08.05.2019

Erkek din görevlileri arası “Hafızlık Yarışması” Yapıldı

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında erkek din görevlilerine yönelik düzenlenen "Erkek Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması İl Birinciliği" Konya İl Müftülüğü’nde yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Dr. Hamza Küçük'ün başkanlığındaki sınav komisyonunda, N.E.Ü. İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ali Çiftçi,  Meram İlçe Müftülüğü Başvaizi Mehmet Erşahin, Meram İlçe Müftülüğü Başimam Hatibi Ünver Güngör ve ve Karatay İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi Adem Cantürk Can görev aldı.

Erkek din görevlileri arasında yapılan yarışmada Selçuklu ilçesinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticisi Ali Kan birinci seçilerek Sivas İlinde yapılacak olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı.