26.05.2021

KONYA İL MÜFTÜSÜ DOÇ. DR. ALİ ÖGE SELÇUKLU MÜFTÜLÜĞÜ TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA ÇEVRİM İÇİ BULUŞTU

Göreve geldiği ilk günden itibaren Konya'ya yeni bir sinerji getiren Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öğe, Selçuklu Müftülüğü'ne bağlı imam hatipler, müezzinler ve Kur'an kursu öğreticileri ile çevrim içi buluştu. Konya'ya ve Konyalıya hizmet vermenin büyük bir şeref olduğunu söyleyen il müftümüz. Yoğun bir ramazan mesaisinden çıktıklarını, her eve ve her gönle ulaşıncaya kadar gece gündüz çalışacaklarını belirtti. İl Müftüsü Öge, sahadan gelen birisi olarak uzun yıllar il müftülüğünde görev yaptığını ve sorunların çözümü konusunda projelerinin olduğunu, personelimizin insana ve insanlığa katkı sağlayacak fikirlerine her zaman değer vereceklerini, personelimize kapılarının ardına kadar açık olduğunu ifade eden Sayın İl Müftümüz. Ayrıca personelimizle yüz yüze bir araya gelecekleri günlerin de yakın olduğunu ümit ediyorum dedi. Öte yandan İlçe müftümüz Sayın Nusret Karabiber: Sayın İl Müftümüzün ilk "Personel Buluşması"nı Konya'nın en büyük ilçesi Selçuklu'da yapmalarından dolayı kendilerine müteşekkir olduklarını ifade ederken, Ali Öge hocamıza görevinde başarılar diliyorum" dedi.