16.03.2020

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİNDEN SAYIN KARABİBER’E ZİYARET

Türkiye Sakatlar Derneği üyeleri, Toplumumuzun ayrılmaz bir parçasını oluşturan engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları güçlükleri yakından takip ederek her zaman yanlarında olduğunu hissettiren Selçuklu Müftüsü Nusret Karabiberi makamında ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Sayın Ahmet Mıhçı “Selçuklu ilçesinin camilerinde ve müftülük hizmet binasında engellilere yönelik yapılan düzenlemeler ve kolaylıklardan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi, “Sayın Nusret Karabiber’i ilçemize ilk geldiği zamandan beri tanıyorum. Sürekli olarak engellilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran ve engellilerin din hizmetlerine ulaşmasını kolaylaştıran hizmetleriyle engelli derneklerinden takdir ve plaketler almıştır. Kendisine engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Selçuklu Müftüsü Nusret Karabiberde, “Türkiye Sakatlar Derneği’nin Konya şubesi olarak ilçedeki faaliyetlerinizi takip ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza atıyor, üyelerinizin ihtiyaçlarına yapıcı, çözüm odaklı kamuoyu oluşturuyorsunuz. Sivil toplum örgütlerinden, engelli derneklerinin faaliyetlerine duyarsız kalmamız asla düşünülemez. Bizlerde karınca kararınca sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımıza siz ışık tutuyor, gözümüz kulağımız oluyorsunuz. Yeri geliyor sizlerle hem hal oluyoruz. Yürüdüğünüz bu yolda bizi de yanınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Simimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette hep beraber hatıra fotoğrafı da çekildi.