21.02.2019

BAŞKAN YARDIMCIMIZ DR. BURHAN İŞLİYEN, GÖREVLİLERİMİZE KONFERANS VERDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcımız Dr. Burhan İşliyen Kur’an Kursu Öğreticilerimizle Müftülüğümüz konferans salonunda buluştu. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan proğramda Sayın İşliyen; ‘Kur’an-ı kerim insan fıtratını en iyi bilendir’ dedi. Kul olduğumuzu asla unutmayalım, önce insanız daha sonra müdür veya müftüyüz. Mevlana’nın karınca hikayesini anlatarak görevlilerimize çıkarmamız gereken dersleri sıralayan Sayın İşliyen ben dilini bırakmalıyız dedi. Dünya Müslümanlarının hali ortada Türkiye olarak bizler dimdik ayakta durmalıyız dedi. Bu günkü durunla bir görevlimiz, hizmet ederken imkân verilmiyor diyerek şikâyet eden nankörlük ediyordur dedi. 12 yaşından küçüklere din eğitimi verilmesinin yasak olduğu günlerden, sadece Selçukluda 4/6 yaş kurslarında 2050 öğrencinin olması gurur vericidir dedi. Proğramın sonunda böylesine güzel bir hizmet binasını halkımıza kazandırdığı için Müftümüz Nusret Karabiber’e teşekkür eden  İşliyen'e İl Müftü Vekili Muharrem Biçer ve Müftümüz Nusret Karabiber çini tabak hediye etti.