25.08.2022

Yaz Kur'an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası Kapanış Programı yapıldı.

Karatay Belediyesi tarafından organize edilen 2022 Yılı Yaz Kur'an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası Kapanış Programı Konya Şehir Parkta yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe, Karatay Belediyesi Başkan Vekili Şaban Önal, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şube Müdürü Cahit Nazlı, Şube Müdürü Şakir Eğri, Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam, din görevlileri, belediye yetkilileri ile yaklaşık 800 Kur'an kursu öğrencisi katıldı.

2022 Yılı Yaz Kur'an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasına;
İmam-ı Azam Camii, Karakulak Mevlana Camii, Taşra Karaaslan Şelale Camii, Cezayir Bahçelievler Camii, Alemdar Camii, Aslım Sanayi Camii, Nakipoğlu Camii, Saraçoğlu Çiftlik Camii, Hacı Hasan Başı Kur’an Kursu, Abdulbasir Camii, Dolapoğlu Camii, Hacı Musa Faydasıçok Camii, Toraman Camii, Cıvıloğlu Camii, Nuh Efendi Muammer Candan Camii, H.İbali Mahallesi Ömerul Faruk Camii, Topraklık Kerimdede Camii ve Üzümcü Mahallesi Üzümcü Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.