01.08.2019

"KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ"

İlçe Müftümüz Önder ÖZKAN ve T.D.V Yalıhüyük Şubesi Muvazzaf elemanı Yusuf ÇAKICI heyet halinde Kaymakamımız Sayın Muhammed Deniz KILINÇ’ı Makamında, Belediye Başkanı Sayın Hasan KOÇER’i, İlçe Emniyet Amiri Sayın Ömer SEVSARI’yı Jandarma Komutanı Hakan DOĞAN’ı, Aile Hekimi Dr. Selman PELİT’i ve İlçede bulunan diğer kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ temalı kampanyaya destek için, Kurban Hizmetleri ve Vekâletle Kurban çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Ayrıca ilçe Müftülüğü ve din görevlilerimizce “Vekâleten Kurban Tanıtım ve Bağış Kabul Standı” Merkez Büyük Camii önünde kurulmuş olup, vekâletle kurban bağışında bulunanların bağışları makbuz mukabilinde alınmıştır.