04.04.2021

TDV Yalıhüyük Şubemize Ait Aracımız İhale Usulü Satışa Çıkarılmıştır.

TÜRKİYE DİYANET VAKFI YALIHÜYÜK ŞUBESİNDEN İLAN OLUNUR

Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine ait Yalıhüyük Şubesine tahsisli 1995 Model Tofaş Şahin 1.6 Benzinli(LPG)Marka binek araç Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğünün İhale ve Satın Alma Talimatına göre 29.000 TL (YirmiDokuzBinTürkLirası) Muhammen Bedel ile satışa çıkarılmıştır.

Satış ihalesi 08.04.2021 Perşembe günü saat 14.00’te Yalıhüyük İlçe Müftülüğü Makam odasında Türkiye Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesi İhale Komisyonunca yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyen istekliler tekliflerini Muhammen Bedelinin altında olmayacak şekilde  kapalı zarf içinde 07.04.2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Türkiye Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesine (İlçe Müftülüğü Yalıhüyük ) elden bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

İhale hakkında detaylı bilgi ve İhale Teknik ve İdari Şartnamesi Türkiye Diyanet Vakfı Yalıhüyük Şubesi Sekreterliğinden veya Yalıhüyük İlçe Müftülüğünden temin edilebilecektir. Araç ise İlçe Müftülüğü oto garajında mesai saatleri içerisinde izin alınarak görülebilir. Halkımıza ve ilgilenenlere ilanen duyurulur.

İLAN OLUNUR... 04.04.2021
Ayrıntılı Bilgi İçin;                                                                                                         İrtibat;
Aşağı Mah.Bozkır Cad. No:26A                                                                                    0332 571 6433
Yalıhüyük/Konya yalihuyuk@diyanet.gov.tr                                                                    0534 207 6793