01.11.2021

Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’in katımıyla Kardeşler Buluşması programı düzenlendi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’in katımıyla Selçuklu Müftülüğü Konferans Salonunda Kardeşler Buluşması programı  düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge yaptı.

Programda konuşma gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen; “ Bir akşam vakti kadar kısadır zaman, dolayısıyla zamanın kıymetini bilmeliyiz. İnsan mükerremdir. İnsan olması hasebiyle saygıya layıktır.” dedi.

Pograma; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler, Şube Müdürleri, Gençlik Koordinatörleri ve Engelli Koordinatörleri katıldı.

Alternate Text