06.10.2021

Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlık icazet programı düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Mehmet Uslu öncülüğünde Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlığını tamamlayan Mustafa Koçal ve Mustafa Özdemir için Hafızlık İcazet Programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge ve Konya Protokolünün katıldığı programda duygularını ifade eden hafızlarımız şu cümleleri kullandı. Mustafa Koşar, “Kur’an beni yeniden inşa eden mucize bir kitaptır.” Mustafa Özdemir,” Çölde serap görmek gibi bir şeydi aslında cezaevinde hafız olmak, dilden dökülen ayetler birer birer şifa oluyor insana.” Dedi.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin ile Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge Hafızlarımıza İcazet Belgesi ve altın takdim ettiler. Protokol üyeleri ve katılımcıların çeşitli hediyeler takdim ettikleri program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Alternate Text

• VVVVVVV