Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Taşkent müftülüğümüzde kester hacı eyüp cami imamı ramazan taşkıran hocamız 23/02/1982 tarihiden beri yapmış olduğu 42 yıllık cami imamlık görevini emekli olarak sonlandırdı. kendisine plaket takdimi yapıldı.
Detay

Taşkent müftülüğü olarak Taşkent ilçe merkezindeki camilerimizde ve mahalle aralarında bulunan hoparlörlerin kış öncesi ezan sistemlerin bakım ve kontrolleri yapılmştır.
Detay

Taşkent müftülüğü koordinesinde alada platformu noktasında Konya ilimizden gelen vaiz hocalarımız Taşkent ilçe merkezindeki uzun şeyh camimizde cuma vaazı yapıldı. Taşkent imam hatip okulunda da öğrencilerimize seminer verdi
Detay

Taşkent müftülüğü yılın son toplantısı aralık ayı 2023 yılı aylık mutad toplantı cami imamlarımız ve kuran kursu öğreticilerimiz le gerçekleştirildi.Toplantı kuran tilavetiyle başlayıp,yılın son değerlendirmesi yapıldı.
Detay

Taşkent müftülüğü olarak çedes programı kapsamında taşkent müftümüz ömer faruk turgut hocamız çetmi orta okul öğrencilerimizle bir araya gelip seminer verdi ve öğrencilerimize yemek ikramı gerçekleştirildi.
Detay

Taşkent müftümüz Ömer faruk turgut hocamız Çetmi mahallemizde vatandaşlarımızla buluşarak kahvehane sohbeti yapıldı.Ardından Çetmi yeni camimizde öğle namazını hep beraber eda ettiler.
Detay

Taşkent İlçe Müftülüğü tarafından Filistin halkına ulaştırılmak üzere Müftülük personeli ve gönüllüler tarafından hayır çarşısı kurulup satışa sunuldu. İlçe Müftümüz Sn. Ömer Faruk TURGUT açılış duasını yaptı