15.04.2024

HANIMLARA ÖZEL MUKABELE PROGRAMLARI

Ramazan ayı münasebetiyle Müftülüğümüzce, İlçemizde otuz ayrı mekanda hanımlara özel mukabele programı düzenlendi.

Kur’an Kursu öğreticilerimiz tarafından farklı cami ve Kur’an kurslarımızda okunup mahallelerdeki hanım kardeşlerimizin katıldığı mukabelelerde, günlük okunan cüzlerden mesajların da paylaşıldığı programlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler.

Hanım kardeşlerimiz bir yandan mukabele yöntemiyle sünnete dayalı bir güzel geleneği yaşatırken diğer taraftan da hem Kitabımızın mesajlarından istifade etme imkanı buldular hem de dini konulardaki sorularına cevap buldular.

Bu kapsamda Şehit Ahmet Erol Camii’nde okunan mukabelenin hatim duasına katılan İlçemiz Müftüsü Adem Bebek, İslâm ahlâkını esas alan huzurlu ve mutlu aileler konulu sohbette bulundu, akabinde okunan hatimlerin duasını yaptı.

İlçe Müftülüğü olarak mukabele programlarına katılım sağlayan tüm kardeşlerimizden kabulünü Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, Kur’an Kursu öğreticilerimize teşekkür ederiz.