15.04.2024

Seydişehirde Kadir Gecesi Coşkusu

Kadir gecesinde vatandaşlarımız camilere akın ederek omuz omuza saf tuttu ve geceyi dualarla ihya ettiler.

Her camimizde olduğu gibi Seyyid Harun Veli Camii'nde hazırlanan Kadir Gecesi özel programında vaazını müteakip Teravih namazı kılında ve Mevlid-i Şerif okundu, ilahi ve kaside dinletilerinden sonra eller dua için semaya açıldı.

Hacı Şaban Cengiz Camii’nde halka yönelik olarak tertip edilen iftar programını müteakip, İlçemiz Müftüsü Adem Bebek, Teravih namazı öncesinde Kadir Gecesi’nin ihyası hususunda cemaati bilgilendirdi; akabinde de yatsı ve teravih namazlarını kıldırdı.

Namazı müteakip dua, tövbe ve istiğfar edildi, Ümmet-i Muhammed’in kurtuluşu, dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm altında kalan Müslüman ve mazlumların huzura kavuşması için dualar edildi.

Allah, Kadir gecesinin feyiz ve bereketinden müstefid eylesin.