05.04.2024

GENÇ HAFIZLARDAN İLÇE MÜFTÜSÜNE ZİYARET

Ramazan ayı münasebetiyle Müftülüğümüze bağlı camilerde hatimle teravih namazı kıldıran ve mukabele okuyan genç hafızlar İlçe Müftüsü Adem Bebek'i ziyaret ettiler.

İlçemiz Merkez Kur’an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan ve halen İlçemiz Sosyal ve Fen Bilimleri Proje İmam Hatip Lisesi'nde akademik eğitimlerini sürdüren hafızlar Müftülüğümüz Hafızlık Takip Komisyonu Başkanı Vaiz Ali Koçak ile birlikte İlçe Müftüsü Adem Bebek’i ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Müftü Bebek, hayata dair bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Bebek, Ramazan ayında hem mukabele okumaları hem de hatimli namaz programına verdikleri desteklerden ötürü kendilerine teşekkür edip, Başkanlığımız yayınlarından bazı kitapları kendilerine hediye etti.