19.03.2024

Ortaokul Öğrencileri Arasında “Şiir Okuma Yarışması” Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik şiir okuma yarışması düzenlendi.

İlçemiz Müftüsü Adem Bebek başkanlığında oluşturulan komisyonda, Müftülüğümüz Şube Müdürü Oktay Siram, Mahmut Esat Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hasan Narin ve Küpe Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Songül Demirel görev aldı.

Yarışmanın gerçekleştiği İlçe Müftülüğünde, Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Hatice Sevde Avcı birinci, Toki Ortaokulu öğrencilerinden Havvaana Nur Avcu ikinci ve Mahmut Esat Ortaokulu öğrencisi Melis Uslu üçüncü oldu.

İlçe Müftüsü Adem Bebek, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek para ödülü ile birlikte yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere de çeşitli ödüllerle Başkanlık yayınlarından kitaplar hediye etti. Ayrıca Müftü Bebek, komisyon üyelerine de katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

#şiir #MehmetAkifErsoy #ortaokul #DiyanetHaber #seydisehir #seydisehirmuftulugu