11.10.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Hafta münasebetiyle emekli personellerimize ve Camilerimiz için hizmet eden ve her daim yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza ziyarette bulunuldu ve  vefat eden meslektaşlarımız için din görevlilerimiz tarafından hatimler okundu.

Hafta münasebetiyle Seydişehir İlçe Müftüsü Adem BEBEK, Müftülüğümüz personeli ve vatandaşlarımızın gönüllü katılımlarıyla kan bağışı kampanyasına iştirak ederek Kan bağışında bulundu. Bağışta bulunan ve bulunmak isteyip de bağış şartları tutmayan tüm dostlara ve vatandaşlara teşekkür eden İlçe Müftüsü Adem BEBEK, candan cana en güzel hediye olan kan bağışı vesilesiyle, sağlık sorunu yaşayan tüm kardeşlerimize Allah'tan şifalar bulması için niyazda bulundu.

Diğer taraftan; Ketenli Mahallemizde Kur'an Kursu ve dört adet lojmanın temeli atılmış olup, Temel atma törenine Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mevlüt Çenesiz, din görevlilerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar.

Allah, en kısa zamanda tamamlayıp hizmete açmayı lütfetsin, emeği ve katkısı olanlardan razı olsun.