Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Misafiriniz Var projesi kapsamında İlçe Müftümüz Adem Bebek İlçemizde faaliyet gösteren Deniz Sigorta Şirketini ziyaret etti.
Detay

İlçemiz Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi erkek öğrenci yurdundaki gençlere yönelik "Okumak" konulu konferans gerçekleştirildi.
Detay

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında İlçemiz Şehit Fatih Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik konferans gerçekleştirildi.
Detay

​Hac ibadetini yapmak üzere 2023 yılında kutsal topraklara gitmek için ilk defa kayıt yaptıracaklar, müracaatlarını 05-26 Ocak 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.
Detay

Mustafa Büyükkaplan AİHL Hafız Proje Ortaokulu ve Lisesi, M. Fuat Binici Kız Kur’an Kursu ve Fahrettin Büyükkaplan Erkek Kur’an Kursunda Hafızlık eğitimini tamamlayarak belge almaya hak kazanan 750 öğrenci düzenlenen icazet programında belge aldı.
Detay

Konya İl Müftülüğü Konya Özel 4 Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek 10 kişilik umre kafilesi için Seyyid Harun Camii önünde program düzenledi.