01.07.2019

HAFIZLIK PROJESİNE KATILAN ÖĞRETİCİLERİMİZ TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Selçuklu İlçe Müftülüğümüzün Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik hazırlamış olduğu Hafızlık Projesi ilk meyvelerini vermeye başladı. 26 Kasım 2018 tarihinde Selçuklu Müftülüğü İkrar Gençlik Merkezinde başlayan projeye katılan Kur’an kursu öğreticilerimiz yarım hafız oldular.

Öğrenciler projeye desteklerinden dolayı Müftümüz Nusret Karabiber’i makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler adına söz alan Kudüs Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma İlgen; “arkadaşlarımla birlikte hafızlığa birçok defa niyetlenmemize rağmen bir türlü başlayamamıştık, Müftülüğümüzün bizlere sunduğu bu imkânla Ya Allah Bismillah diyerek yıllardır ötelediğimiz hafızlığa başladık. Çok şükür ki kısa zamanda eşlerimiz, çocuklarımız ve ders hocamız Müjgân Dokgöz’ün büyük fedakârlıklarıyla yarım hafızlık seviyesine ulaştık. Projeye desteklerinizden dolayı size çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Müftümüz Nusret Karabiber’ de “asıl takdir ve teşekkürü hak edenler sizlersiniz. Sizin çalışmalarınız mahallinize büyük katkılar sağlayacaktır. Sizlerin bu çalışması Selçuklu Müftülüğü olarak bizleri de onurlandırmıştır. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.