20.03.2019

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Selçuklu İlçe Müftülüğümüz tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Merhum Mehmet Âkif ERSOY’un “Çanakkale Şehitlerine ” isimli şiirini ezbere okuma yarışması düzenledi.

İlçemiz Müftülüğü Konferans Salonu’nda 15 Mart 2019 Cuma Günü Saat: 14.00’da gerçekleştirilen yarışmaya 7 lise öğrencimiz katılmış olup, jüri değerlendirmesi sonucu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Ayşe Gül CANŞİMŞİR birinci olmuştur. Birinci seçilen öğrencimiz çeyrek altın ve kitap setiyle ödüllendirmiştir. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere ise çeşitli hediyeler takdim adildi. Hediyeleri Konya İhtasas Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin AYDIN ve Müftümüz Nusret KARABİBER beraber takdim ettiler.

Jüri Üyesi

1. Nusret KARABİBER (İlçe Müftüsü)
  2. Cemalettin ORUÇ (Vaiz)
  3. Şaban DALGIÇ (Fatih Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü-Edebiyat Öğretmeni)