18.04.2024

2024 Yılı 1. Dönem Hafızlık Belge Töreni

İlçe Müftülüğümüze bağlı Kız ve Erkek Kur'an kurslarında okuyup hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizin belgeleri, Selçuklu Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen programla hafızlara takdim edildi. Programda İlçe Müftümüz Selim YAZICI; zorlu süreçlerden geçerek Rabbimiz size Hafızlık payesini nasip etti. Artık hıfzettiğiniz Kur'an'ın anlam dünyasına da vakıf olmak ve onu hayatımızın her anına rehber kılmak için gayret etmeye devam ediniz. Kur'an'ı hayatına rehber kılan kimse olmasın ki Kur'an onu dünya'da huzur ve mutluluğa, ahirette ise Cennetine ulaştırması. Rabbim hepinizi Kur'an'a hadim eylesin. Sizleri, hocalarınızı, ailelerinizi tebrik ediyorum. Bu müesseselerin idamesi için gayret gösteren dernek yönetimlerine ve destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Dedi.
2024 Yılı 1. Dönem Hafızlık sınavında başarılı olan;
Ashab-ı Suffe Erkek Kur'an Kursu,
Elmalılı Hamdi Yazır Kız Kur'an Kursu,
Elmas Yatılı Erkek Kur'an Kursu,
Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur'an Kursu,
Fahrettin Büyükkaplan Erkek Kur'an Kursu,
Haznevi İlim ve İrfan Yatılı Erkek Kur'an Kursu,
İkrar Erkek Kur'an Kursu,
Yunus Emre Yatılı Erkek Kur'an Kursu,
M. Fuat Binici Kız Kur'an Kursu ile Meydanlı Yatılı Kız Kur'an Kursundan toplamda 78 öğrencimiz hafızlık belgesi almaya hak kazanmıştır.
Gayretlerinden dolayı öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.