14.03.2024

Ortaokullar ve Liseler arası Şiir ve Resim Yarışması Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığımızca "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında, ilçemizde jüri başkanlığını ilçe müftümüz Selim Yazıcı'nın yürüttüğü ortaokul öğrencileri arasında "Şiir", lise öğrencileri arasında "Resim" yarışması müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Şiir yarışmasında; 1. Ayşe Kemal İnanç İHO öğrencisi Nisa Nur Akçakoca (Ödül: 1.000 TL.) 2. Ahmet Hazım Uluşahin İHO öğrencisi Ömer Faruk Çetiner (Ödül: 750 TL.) 3. Nene Hatun İHO öğrencisi Hatice Nur Topbaş (Ödül: 500 TL.) oldu.

Resim yarışmasında; 1. Dursun Fakih Anadolu Lisesi öğrencisi Aleyna Zarife Sarıkaya (Ödül: 1.500 TL.) 2. Mehmet Zahid Kotku Kız A.İ.H.L. öğrencisi Ebrar Sena Acar (Ödül: 1.000 TL.) 3. Şemsi Tebrizi Kız A.İ.H.L. öğrencisi Fatma Gülnisa Kızıltaş (Ödül: 500 TL.) oldu.

Yarışmaya katılan öğrencilere eğitim/öğretim hayatları boyunca başarılar dileriz.