21.01.2022

Hatim ve Dua Buluşmaları, Bu Hafta Hafız Halil Necati Coşan ve Yıldırım Beyazıt Camilerinde Yapıldı.

2022 yılı 2. Dönem üçüncü "Hatim Sohbet ve Dua ’ya Davet" programı Hafız Halil Necati Coşan ve Yıldırım Beyazıt camilerinde gerçekleştirildi. Yatsı namazını müteakiben Hafız Halil Necati Coşan camisinde başlayan program, cami görevlilerinin getirdiği salavat ve tekbirlerin ardından Kur’an tilavetiyle devam etti. Halkımızın yoğun teveccühüyle karşılanan programda Selçuklu Vaizi Tahsin Gider sohbet yaptı. Program hatim duasıyla sona erdi.

Yıldırım Beyazıt caminde yapılan programda ise salavat, tekbirlerin ardından Kur’an tilavetiyle Cuma gecesinin feyz ve bereketinden istifade edildi. Program Selçuklu Müftülüğü Vaizi Bilal Yüce tarafından yapılan sohbet ve dua ile sona erdi.