19.01.2022

Günlerden “İYİLİK”

Selçuklu Müftülüğü ve TDV Selçuklu Şubesi organizasyonuyla Afganistan’daki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yardım kampanyası düzenlendi.

Selçuklu’da bulunan din görevlilerimiz de yardım kampanyasına sessiz kalmadılar. Birkaç gün içerisinde Afganistan’a gönderilmek için un, bakliyat ve çeşitli gıda ürünlerinin bulunduğu kolileri müftülüğe teslim ederek kampanyaya destek oldular. Bugün ilçe müftülüğümüzde çalışan bütün personelde getirilen malzemeleri ayırarak kolilediler. İyilik seferberliğine destek oldular.

Müftü Vekili Bahtiyar Şahin: “Hayırsever Konyalı vatandaşlarımızın bağışlamış olduğu yardımlar ile hazırlanan bu malzemeler Ankara’ya gidecek oradan da trenle Afganistan’daki mağdur ve mazlum kardeşlerimize ulaşacaktır. Personelimiz sabah erken saatlerden itibaren yardım kamyonumuzu doldurmak için gayret ettiler. Şube müdürümüz ve bütün personelimize teşekkür ediyorum dedi.

Şahin: "Sadece yardım paketleri göndermiyoruz aynı zamanda Türkiye’deki insanlarımızın sevgisini, selamını ve dualarını gönderiyoruz. Bu hayra vesile olan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hazırlanan koliler transfer merkezine teslim edilmek üzere yola çıktı.