25.08.2016

Oku ve Yüksel Projesine Kayıtlar Başladı

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan “Oku ve Yüksel”  konulu proje kapsamında Başkanlık bünyesinde yetiştirilip belge alan Bayan Hafızların ve Kur’an Kursu öğreticilerinin Hadis-Fıkıh usulü dersleri, Arapça eğitimi, Kur’an’ı daha iyi anlama ve amacına uygun tefsir yapma, aynı zamanda Kur’an öğreticisinin de öğrettiği Kur’an’ı anlamalarına katkıda bulunulması amaçlanmaktadır. İki aşamadan oluşan bu Projenin 1. aşamasının 1 Eylül 2016 – 1 Eylül 2017 tarihleri arasında İlimiz Selçuklu ilçe Müftülüğü Hacıveyiszade Camii altında her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

İlgili programa kayıtlar başlamış olup kayıt yaptırmak isteyen Bayan Hafız ve Bayan Kur'an Kursu Öğreticilerinin 15 Ağustos 2016 - 15 Ekim 2016 tarihleri arasında Perşembe günleri mesai saatlerinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda Vaiz Ümmü Taş ile görüşmeleri gerekmektedir.