27.10.2022

Hafız-ı Kur’an Vakıf-ı Anlam, Oku ve Yüksel ile Değere Değer Katma projelerine yönelik taç giyme ve hediye takdim programı düzenlendi

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen Hafız-ı Kur’an Vakıf-ı Anlam, Oku ve Yüksel ile Değere Değer Katma projelerine katılarak Hilye-i Şerif ezberleyenler ve Kırık Meali Hatmeden bayanlara yönelik taç giyme ve hediye takdim programı düzenlendi.

Mevlana Kültür Merkezinde düzenlenen, bayanlar tarafından yoğun katılımın görüldüğü program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Hafız-ı Kur’an Vakıf-ı Anlam, Oku ve Yüksel ile Değere Değer Katma projelerinin yürütücülüğü görevini üstlenen Konya İl Müftülüğü Uzman Vaiz Ümmü Taş’ın açılış konuşması, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin hitabı, Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın selamlama konuşması sonrasında program bayanlara yönelik devam etti.

Esma-ül-Hüsna’nın tüm salon tarafından ayakta okunması, şiir ve ilahi dinletileri, Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı’nın hitabı ile devam eden program taç giyme, hediye takdimi ve Hatim duasıyla sona erdi.