30.09.2022

Türkiye 8. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması başladı

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma olarak iki kategori şeklinde düzenlenen yarışma Sultan Selim Camiinde başladı.

Hafızlık kategorisinin Komisyon Başkanlığını Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin, jüri üyeliklerini ise Eymen Suveyd, Abdullah Abdurrahman Malshethrı, Bayram Yılmaz ve Malllah Abdurrahman Maal Jaber, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma kategorisinin Komisyon Başkanlığını Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, jüri üyeliklerini Ünver Güngör, Kemal Guedda, Azız Alılı, Sadeq Mohammed Abdullah gerçekleştiriyor. 4 gün boyunca Sultan Selim Camiinde devam edecek yarışmaların finali Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.