03.08.2022

Hacıveyiszade Camiinde Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması düzenlendi

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç’in komisyon başkanlığını yaptığı Etkili Hutbe Sunumu yarışmasında 8 İlden katılan 8 yarışmacı etkili hutbe okumak için yarıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç’in komisyon başkanlığını yaptığı, Konya İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, Doç. Dr. Ali Çiftçi, Uzman Vaiz Adem Cantürk Can ile Meslek Dersleri Öğretmeni Hasan Kızmaz’ın komisyon üyesi olduğu Etkili Hutbe Okuma Bölge Yarışmasında Nevşehir’den Kasım Koyuncu birinci, Kırşehir’den Mehmet Kaplan ikinci olurken Kayseri’den Ali Demir üçüncü oldu.

Katılımcılara teşekkür eder birinci olan yarışmacıya Türkiye Finalinde başarılar dileriz.