05.10.2021

Hacı İshak Sucu Aşere-i Takrib Kursu İcazet programı yapıldı

Hacı İshak Sucu Aşere-i Takrib Kursu İcazet programı yapıldı.

Selçuklu Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış Konuşmalarından sonra Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin’in konuşmasıyla devam etti.

Konuşmasında Şahin, Aşere-i Takrib ilminin yaşaması için gayret göstermemiz ve bu ilmi muhafaza etmemiz gerektiğini ifade etti.

Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge,nin icazet duası akabinde icazet belgesi takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

Programa, Mushaflar inceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı, Konya Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Şahin, Konya Müftü Yardımcısı Abdullah Yalman, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Meram İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak, Şeyh-ül Kurra Mithat Aça Hocamız, Kapu Cami Baş İmam Hatibi Ünver Güngör, Hacıveyiszade Cami Baş İmam Hatibi Mehmet Çaba ve çok sayıda davetli katıldı.