14.04.2021

Hafızlığı Muhafaza kurslarının ilk dönemi sona erdi

Konya İl Müftülüğü tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursunun ilk dönemi tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın "Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Programı" kapsamında il ve ilçe müftülüklerinde hizmet içi eğitim kursları düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Dr. Aslan Çıtır, İl Müftülüğü Vaizi Yusuf Arıkan ve Sultan Selim Camii Baş İmam Hatibi Fatih İş gözetiminde erkekler kategorisinde eğitim gören 12 kursiyer ile İl Müftülüğü Uzman Vaizi Halide Kılıç, Meslek Dersleri Öğretmeni Betül Bahar Özen ve Kur’an Kursu Öğreticisi Münevver Öztürk’ün gözetiminde bayanlar kategorisinde eğitim gören 11 kursiyer, eğitimini başarı ile tamamladı.

İl Müftülüğümüz koordinesinde 09 Kasım 2020 tarihinde bayanlara ve erkeklere olmak üzere iki kategoride düzenlenen ‘’Hafızlığı Muhafaza Kursu’’ 09 Nisan 2021 Cuma günü itibariyle sona erdi.