23.02.2021

ADRB’den Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine Ziyaret

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından "Regaib Kandili" münasebetiyle Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret programına İl Müftü Yardımcısı Dr. Aslan Çıtır, ADRB Koordinatörü Zerrin Koçak ve Karatay İlçe Müftülüğü Vaizesi Fatma Hale Sağım katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Ataş, İl Müftü Yardımcısı Dr. Aslan Çıtır ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

COVİD-19 salgını ile mücadele sürecinde zor şartlar altında özveriyle fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının üstün gayretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müftü Yardımcısı Çıtır ise Başhekim Ataş’a Tablo ve Kur-an’ı Kerim takdim etti.