01.08.2020

Poçanoğlu, KYK ve Diyanet yurtlarındaki öğrencileri ziyaret etti

COVİD-19 salgını sebebiyle ülkelerine gidemeyen yabancı uyruklu öğrencileri İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve Konya Gençlik Spor ve İl Müdürü Abdurrahman Şahin yurtlarında ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettiler.

İlk olarak Sadrettin Konevi Yurdunda kalan YTB'li kız öğrencilerle bir araya gelen Poçanoğlu ve Şahin daha sonra Türkiye Diyanet Vakfı Konya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, Konya Hacı Mustafa Kafaoğlu Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Ali Ulvi Kurucu yurtlarını ve Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler.

Ziyarette,  Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi tarafından hazırlanan bayram harçlıkları yurtlarda kalan 744 öğrenciye Poçanoğlu ve Şahin tarafından takdim edildi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve Gençlik Spor ve İl Müdürü Abdurrahman Şahin ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bazı öğrenciler ise fotoğrafları instagram hesaplarında paylaşarak mutluluklarını dile getirdiler.