04.07.2020

Başarılı personel ve yaraşmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Konya İl Müftülüğü tarafından hazırlanan projelerde görev alan, ataması çıkan,  başarılı çalışmalara imza atan ve emekliye ayrılan personel ile farklı alanlarda gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.

Pandemi sebebiyle alınan tedbirler kapsamında açık havada düzenlen programda konuşan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Nisan ayında gerçekleştirilen “Evim Mescidim Olsun” sosyal medya projesi, Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilen Mukabele ve vaaz çalışmaları ile üç ayların başlangıcı ve mübarek gecelerde düzenlenen programlarda görev alan tüm personele katkılarından dolayı teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığı ve il müftülüğü tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencileri de başarılarından dolayı tebrik eden Poçanoğlu, tayini çıkan personele de yeni görevlerinde başarılar diledi.

Selamla konuşmalarının ardından tayini çıkan, emekliye ayrılan, kurum içi çalışmalarda başarıya layık görülen personel ile Mevlid’i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ve Kur’an Kursları öğrencileri arasında düzenlenen “Hayatımdaki Ayetler Kadrajımda 2” konulu fotoğraf yarışmasında derece giren öğrencilere protokol tarafından plaket ve başarı belgeleri takdim edildi.

Ödül törenine,  Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Öge, Selçuk Üniversite İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Acar, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, vaizler, din görevlileri, daire personeli ve yarışmalarda derece giren öğrenciler ile aileleri katıldı.