24.04.2019

İç Anadolu Bölge Müftüleri Toplantısı Kayseri’de yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca yürütülen hizmetlerin değerlendirilmesi, hizmette verimliliğin artırılması, metot ve ilke birliğinin sağlanması amacıyla “36. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” öncesi ön istişarelerde bulunmak üzere bölge toplantıları düzenleniyor.

Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun katıldığı İç Anadolu Bölge Müftüleri Toplantısı ise 24.04.2019 Çarşamba günü Kayseri’de gerçekleşti. Toplantıya, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir,  Sivas, Yozgat, Ankara, Konya Sivas İl Müftüleri ile Niğde İl Müftü Yardımcısı, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Ankara, Konya, Sivas MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Şube müdürleri katıldı.