11.03.2021

2020 YILI 4/B SÖZLEŞMELİ (KKÖ, İH, MK) ALIMI YERLEŞTİRME SONUCU BAŞARILI OLUP İLİMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN YAPACAĞI İŞLEMLER

İlimize Sözleşmeli olarak atanan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin Atanmaya esas belgelerini 11.03.2021 ile 19.03.2021 tarihleri arasında ilimiz müftülüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

AÇIKTAN ATANMAYA ESAS GEREKLİ EVRAKLAR

1- İş talep formu, (İl Müftülüğünden verilecek)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi, (A4 boyutunda olacaktır)

3- Başkanlık yerleştirme belgesi (dijital Pdf formatında),