14.07.2021

2021 Yılı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları

Meram İlçe Müftülüğü 2021 Yılı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Çeşitli Programlar Hazırladı.

2021 Yılı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Faaliyetleri kapsamında Meram İlçe Müftülüğü bir dizi program hazırladı. Müftülük tarafından hazırlanan ve hafta boyunca Kur’an Kursları, Camilerimiz ve diğer ortamlarda icra edilecek programlar 16 Temmuz Cuma günü sona erecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak şunları söyledi; “Vatanımızı işgal etmeye, milletimizi yok etmeye, devletimizi yıkmaya kasteden, milletimizin silahlarını yine aziz milletimize doğrultan ihanet çetesi FETÖ karşısında Çanakkale ruhuyla toptan bir direniş ve diriliş öyküsü yazılalı altı yıl olmuştur. O karanlık gece, verilen destansı mücadele ile parlak bir zafere dönüşmüştür. Milletine, bayrağına, vatanına, devletine sahip çıkmak üzere cansiperane mücadele eden milyonlar, bu uğurda canını veren şehitlerimiz ve yaralanan gazilerimiz bu necip milletin kalbindeki mümtaz yerini daima muhafaza edecektir. Bu uğurda Şehit düşen kardeşlerimize Yüce Rabbimizden rahmet niyaz ediyor, Gazilerimize şifalar diliyorum.”