21.01.2022

Minik Yüreklerin Karne Heyecanı!!

İlçemiz Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren 4/6 yaş grubu Kur'an Kurslarımızda eğitim gören minik yavrularamızın karne heyecanı!!

Türkiye genelinde eğitim ve öğretim gören öğrenciler bugün itibariyle yarıyıl tatiline girmiş bulunmanın heyecanını yaşamaktadır. İlçemizde faaliyet gösteren 4/6 yaş grubu Kur'an Kurslarımızda eğitim gören minik kalplerimizde  aynı heyecan ve coşkuyu yaşadılar. Karne dağıtımı ise İlçemiz Müftüsü Muhsin YILDIZ tarafından yapılarak aynı heyecana ortak olundu. Müftü Yıldız, bugünün anlam ve önemini ifaed eden kısa bir sohbetin ardından hem öğrencileri hem öğreticileri hem de velileri tebrik ederek, bir kez daha Kur'an Kurslarımızın ifa ettiği misyonu dile getirerek kurstan ayrıldı.