20.01.2022

İnşası Devam Eden Cami Ziyareti!!

İlçemiz Müftüsü İlçemiz Karapınar Mahallesinde yapımı devam eden Cami inşaatı için Mahalle halkını ziyarette bulundular..

İlçemiz Karapınar Mahallesinde faaliyet gösteren Caminin gelinen zaman içinde ihtiyaca cevap veremeyişi, yer yer döküntülerin başlaması nedeniyle yeni ve kapasiteli bir camiye ihtiyaç duyulduğu ifade eden Mahalle Halkı, böyle bir camiye duyulan ihtiyaç dolayısıyla hız kesmeden alınan karar üzerine inşaat çalışmalarına başladılar. Yoğun ve tempolu bir çalışma ile Caminin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu gören Müftü Yıldız, Caminin inşaatının kısa bir süre içinde bu aşamaya ulaşmasında emeği geçen hayırseverlere teşekkürlerini ileterek yapılacak olan Cami hakkında detaylı bilgiyi İmam Hatip İhsan KAN'dan aldı. Caminin bir an önce faaliyet verir duruma geçmesi için desteklerinin daima yanlarında olacağını ifade eden Müftü Yıldız, bir süre sonra Mahalleden ayrıldı.