19.01.2022

4/6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarını Ziyaret

İlçemiz 4/6 Yaş Grubu Kur'an Kuslarında Eğitim Gören Öğrencilerin Kur'an'a Geçiş Töreni Yapıldı!!

İlçe Müftüsü Muhsin YILDIZ, ilçemizde faaliyet gösteren 4/6 yaş grubu Kur'an Kurslarında eğitim gören ve Kur'an-ı Kerime geçen öğrenciler için yapılan törene katıldı. Tören, Kur'an Kursunda gerçekleşti. Törene İlçe Müftüsü Yıldız' da katılarak şu ifadelere yer verdi: Böylesi bir mutluluğun tarifinin olamayacağını ifade ederek, Kur'an-ı Kerime geçen öğrecileri ve emeği geçen öğreticilere teşekkür ederek konuşmasına devam eden Müftü Yıldız açıklamalarına şöyle devam etti: "Kur'an Kurslarımızın çocuklarımızın üzerinde hem eğitsel olarak hem de çeşitli aktivitelerle olumlu bir etki bıraktığını, onları her yönden gelişme açık ve sosyal ilişkiler açısından hayata hazırlamada öncülük ettiğini görebilmekteyiz ifadelerinde bulundu. Kur'an'a geçen öğrencilere hediyelerini takdim eden Müftü Yıldız, bir süre sonra Kurstan ayrıldı.