31.12.2021

Sabah Namazı Buluşmasına Davet!!

İlçe Müftülüğümüzün 01 Ocak 2022 Cumartesi günü ilçemiz Merkez Camii'nde düzenleyeceği yeni yılın ilk "Ailecek Camide, Milletçe Duadayız" temalı sabah namazı buluşmasına ailecek davetlisiniz..

Ülkemiz genelinde 01 Ocak 2022 Cumartesi günü, "Ailecek Camide, Milletçe Duadayız" temalı sabah namazı programı icra edilecek. Bahsi geçen sabah namazı buluşması programını diğer programlardan ayırt edici temel özellik ise hem ülke genelinde hem de ailecek yapılacak olmasıdır. Bu Program vesilesiyle cemaatimiz arasında ülfet ve muhabbet oluşması temenni edilirken diğer yandan, Milletçe, Ülkemiz ve bütün İslam alemi için duada bulunulacaktır. Programın ziyadesiyle yoğun ve coşkulu bir şekilde icra edileceği düşünülmektedir.

Bilindiği üzere, Diyanet İşleri Başkanlığımız her yıl olduğu gibi bu yılda böyle bir organizasyon tertip ederek büyük bir farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır. Bu vesileye toplum olarak kaynaşmak adına güzel bir organizasyon olduğu hususunda geri dönüşler alındığı ise cemaatimiz tarafından edinilen bilgiler arasında yer almaktadır.

İlçe Müftülüğü olarak bizlerde anılan tarihte tertip edilecek olan programı İlçemiz Merkez Camide icra edeceğiz. Program akışı Kur'an-ı Kerim, sohbet, ilahiler, sabah namazı, dua ve ikram  şeklinde olacaktır.