04.06.2021

Evlenecek Çiftlere Seminer!!

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacına yönelik olarak, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan '' Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı'' çerçevesinde Kaymakalığımızca alınan karar doğrultusunda evlenecek olan çiftlerimize İslamda ailenin önemi, ailede huzurun nasıl tesis edleceğine dair Müftülüğümüz personeli tarafından seminer verildi. Temel gaye; ailenin sağlam temeller üzere kurulu, karşılıklı sevgi ve saygının oluştuğu bir sistemi tesis etmektir. Çiftlerimize, dininmiz İslam'ın aileye verdiği önemi Ayet-i Kerimeler ve Hadis-i Şerifler ışığında çeşitli nasihat ve tavsiyelerde bulunuldu. Semineri faydalı bulan çiftlerimiz yapılan bahsi geçen projenin çok isabetli  bir karar olduğuna dair geri dönüşler alındı. Seminerden hoşnut olan çiftlerimiz mutlu bir şekilde Müftülüğümüzden ayrılmış oldular. Kulu Müftülüğü olarak bizlerde seminere katılan çiftlerimize teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar dileriz..