27.05.2020

İmkanı Olan Getirsin İhtiyacı Olan Götürsün

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için Konya  Karatay ilçesi Selim Sultan Tekke Camisinde "imkânı olan getirsin ihtiyacı olan götürsün" sloganıyla oluşturulan hayır çarşısıyla camiden ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılıyor.

Konya'da ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için "imkânı olan getirsin, ihtiyacı olan götürsün" sloganıyla Selim Sultan Tekke Camisinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıldı. Yapılan çalışmayla camideki ayakkabı raflarına hayırseverlerin desteğiyle temin edilen gıda, temizlik malzemeleri yerleştirilerek hayır çarşısı oluşturuldu.

Selim Sultan Cami İmam hatibi  Cemal ÖZKAN’a  yaptığı çalışmalarından dolayı Karatay İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR  teşekkür ederek Başarı Belgesi takdim etti.