22.03.2023

Şeyh Ulema Ovalı Camii Kur’an Kursu 4-6 yaş öğrencilerinden depremzede kardeşlerine oyuncak ve harçlık

Şeyh Ulema Ovalı Camii Kur’an Kursu yöneticisi Fatma Zengin ve öğreticiler tarafından Ramazan ayı öncesi düzenlenen etkinlikte temin edilen oyuncaklar ve kumbaralarda biriken harçlıklar depremzedelere gönderildi.

Kur’an Kursu Yöneticisi Fatma Zengin, öğreticiler ve 4-6 yaş öğrencilerden oluşan bir heyet Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu nezaretinde oyuncaklar ile paraları depremzede kardeşlerine ulaştırmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Karatay Şubesine teslim ettiler.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’da Kur’an kursu öğreticilerine, velilere ve 4-6 yaş öğrencilere duyarlılıklarında dolayı teşekkür etti.