07.03.2023

Berat kandili dualarla idrak edildi.

Ramazan ayının habercisi Berat Kandili, Türkiye genelinde birçok camide düzenlenen "Kandil Özel Programı" ile idrak edildi.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun katılımıyla Sultan Selim Camii’nde düzenlenen Berat Kandili özel programında vatandaşlar, geceyi ibadet ve dualarla idrak etti.

Akşam namazı sonrası başlayan kandil özel programında din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve tesbihat okundu.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu ise Berat kandilinin önemine dair vaaz verdi ve gecenin nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusuna cemaate bilgiler verdikten sonra dua yaptı.

Kandil özel programına, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay İlçe Müftülüğü Şube Müdürleri Cahit Nazlı ve Şakir Eğri ile birlikte daire personeli de katıldı.