28.11.2022

DİB Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt ve Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge İlçe Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Kur'an Ziyafeti ve Hafızlık İcazet Merasimi'ne katılmak için ilçemize gelen DİB Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt ve Konya İl Müftümsü Prof. Dr. Ali Öge İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Mehmet Akif Erkek Kur'an Kursu öğrencilerimizden 22 hafızımız için düzenlenen Kur'an Ziyafeti ve Hafızlık İcazet Merasimine katılmak üzere gelen DİB Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Sarayönü İlçe Müftüsü Alattin Alğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi Baş İmam Hatibi Ferruh Muştuer, Konya Dini Yüksek İhtisas Merkezi Öğretim Görevlisi M. Hakkı Bayır, Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Cihannümader Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ömer Faruk Seleş İlçe Müftümüz Yunus Aydın ile sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftümüz misafirlere teşekkür etti.