02.03.2020

Gençlik Koordinatörlüğü Eğitim Kampı Düzenledi

Karapınar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ikinci eğitim kampının kapılarını İmam Hatip Ortaokulu 6,7 ve 8. Sınıfta eğitim gören erkek öğrenciler için açtı. İlki yarıyıl tatilinde yapılan kampın ikincisine İlçe Müftümüz Yunus AYDIN, Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim ÖNAL, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Emin DİLEKLİ ve ilçe merkezinde görev yapan İmam-Hatipler ve Öğretmenler katıldı. Bilgi ve tecrübelerini paylaştılar. Kampta öğrenciler, konusunu kendilerinin belirlediği tiyatro gösterileri sundular. Gençlik Merkezi Müdürü Muhammed  Ali KARAKUL rehberliğinde zekâ oyunları oynadılar. Sinema seyrettiler.

İdlib Şehitleri unutulmadı.

Kampa katılan İmam-Hatipli öğrenciler Pazar günü sabah namazından sonra idlib'te şehit olan Mehmetçiğimiz için Yâsin, Tebâreke ve Fetih sûreleri okudular. Gençlik Koordinatörü Ali Osman Gürbüz: “Şuurlu bir neslin yetişmesi için İbrahim Şinasi Arı Diyanet Gençlik Merkezi olarak çalışmaya devam edeceğiz.  Diğer okullarla da benzer programlar yapmak istiyoruz. Bu vesile ile programa katılan öğrencilerimize, ailelerine ve katkı veren bütün katılımcılara teşekkür ediyorum ” dedi.