07.10.2022

2022 Mevlid-i Nebi Haftası İle Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliği Düzenlendi

2022 Mevlid-i Nebi Haftası İle Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kadınhanı Kültür Merkezinde konferans programı tertip edildi. Hacı Dursun Nakiye Güçlü Yatılı Kız Kur’an Kursunda personele ve emekli hocalarımıza verilen yemek ikramının akabinde kültür merkezinde, Yağlıca Mh. İmam Hatibi Numan Güney hocamızın Kur’an tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftümüzün açılış konuşması, İlçe Müftülüğümüzün ilahi gurubunda olan Ahmet Badem, Mustafa Kılıç, Celalettin Koçhan, Ömer Öztürk, Cevdet Sarıkaya ve Süleyman Türkmen Hocalarımızın ilahi dinletisi ve 2022 Mevlid-i Nebi sinevizyonu gösterimi gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi İslam Tarih ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mithat Eser hocamızın “Peygamber Cami ve İrşat” konulu konferansının akabinde İlçe Kaymakamımız Sn. Selami Işık tarafından hocamıza hediye takdim edilerek program sonlandırıldı.