13.01.2022

Türkiye Katılım Bankaları Birliği’nin düzenlediği Diyanet Buluşmaları programı gerçekleştirildi.

Türkiye’nin farklı İllerinde gerçekleştirilen Diyanet Buluşmaları programının sekizincisi Konya’da gerçekleştirildi.

Cezaevi Vaizi Sn. Mehmet Uslu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program TKBB Genel Sekreter Yrd. Sn. İsmail Vural’ın açılış konuşması, Konya İl Müftüsü Sn. Doç. Dr. Ali Öge’nin selamlama konuşması ile devam etti.

TKBB Uluslararası İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Sn. Fatma Çınar’ın Katılım Bankacılığı konusunda gerçekleştirdiği sunumu, TKBB Danışma Kurulu üyesi Sn. Prof. Dr. Ahmet Yaman’ın danışma kurulunun yapısı ve işleyişi hakkında verdiği bilgiler, Emlak Katılım Bankası Anadolu Bölge Satış Direktörü Sn. Ahmet Ayıcı’nın Katılım Bankacılığındaki sektör uygulamaları konusundaki konuşmaları akabinde soru cevap bölümü ile devam etti.

TKBB Genel Sekreter Yardımcısı Sn. İsmail Vural, Konya İl Müftüsü Sn. Doç. Dr. Ali Öge, TKBB Danışma Kurulu Üyesi Sn. Prof. Dr. Ahmet Yaman, Emlak Katılım Bankası Anadolu Bölge Satış Direktörü Sn. Ahmet Ayıcı, Konya İl Müftü Yardımcıları, Konya İlçe Müftüleri ve Vaizlerin katıldığı program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.