22.12.2023

ELİF SULTAN CAMİ AÇILIŞI

ELİF SULTAN CAMİ AÇILIŞI:

ELİF SULTAN CAMİ AÇILIŞI

İlçemiz Elif Sultan Cami açılış programı düzenlendi. Programa Konya İl Müftümüz Prof. Dr. Ali Öge, Ilgın İlçe Belediye Başkanımız Yalçın Ertaş, Ilgın İlçe Kaymakamımız Aytekin Yılmaz, Ilgın İlçe Müftümüz İbrahim Güneş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlit-i Şerif ve kaside okunmasının ardından İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge açılış konuşması yaptı. Ilgın Elif Sultan Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Unan'a Cami Beratını takdim edildi. İlçe Müftümüz İbrahim Güneş'in yapmış olduğu dua'dan sonra İl Müftüsü Ögenin Cuma Namazını kıldırmasıyla program sona erdi.

Cuma Namazı sonunda Vatandaşlarımıza Dernek tarafından tatlı ikramı yapıldı. Caminin açılışına istinaden kurban kesildi.