06.10.2021

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE VEFA.

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE VEFA:

İlçemiz Safa Yatılı Hafız Erkek Kur'an Kursu’nda 06/10/2021 Çarşamba günü düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Aytekin YILMAZ, Emekli Müftülerimiz Sabri ALTUĞ, Şükür AKTOPRAK' ve emekli olan din görevlilerimiz ile bir araya gelen İlçe Müftümüz İbrahim GÜNEŞ, din gönüllüsü olarak hizmet etmenin sorumluluklarına dikkati çekerek, yapılan hizmetin normal bir mesai gibi algılanmaması gerektiğini, din görevlilerinin vatandaşın doğumundan ölümüne kadar hayatın her safhasında bulunduklarını, gencinden yaşlısına, sağlıklısından hastasına varıncaya kadar çok geniş bir hizmet alanına sahip olduklarını belirtti.

Bu yıl "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" konusunun "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" olarak belirlendiğini hatırlatan İlçe Müftüsü GÜNEŞ, "Yapmış olduğunuz hizmetlerinizi unutmadık, vefalı olmanın bir gereği olarak sizleri aramızda görmekten mutlu olduk, davetimize icabet ettiniz, hepinize teşekkür ediyor, sağlık sıhhat ve afiyet diliyoruz." dedi.

Programın sonunda emekli din görevlilerine yemek ikram edildi.