19.03.2019

Hafızlığını Tammalayan Öğrencilere Umre Ödülü

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Merve Yatılı Hafı z Kız Kur’an Kursunda hafızlıklarını tamamlayan ilk beş  öğrenci umre ile ödüllendirildi. Kursun açılışında ilk hafızlığa geçen öğrenciyi umreye göndereceğini söyleyen İlçe Müftüsü KOCAGÖL, yaptığı konuşmada “ verdiğimiz sözümüzü yerine getiriyor ve yavrularımızı Allah’ ın izni  ile umreye yolcu ediyoruz . Bundan sonra başarılı olan öğrencilerimizi imkanlar dahilin de umre ile ödüllendirmeye devam edeceğiz, aynı şekilde Safa Yatılı Hafız Erkek Kur’an Kursumuzdan da ilk hafızlığa geçen öğrencilerimizi ödüllendirerek motivasyonlarının artırılması amacıyla umre ile ödüllendireceğiz inşallah” dedi. Umreye gidecek olan kurs öğrencilerinden Şerife OCAK’ ın yaptığı dua ile umreci öğrencilerimiz kutsal topraklara uğurlandı.