09.10.2018

SAFA ERKEK YATILI HAFIZ KUR'AN KURSUNUN AÇILIŞI

İlçemizde yapımı tamamlanan Safa Erkek Yatılı Kur'an Kursu Konya İl Müftüsü Ahmet POÇANOĞLU, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Davut KAYA, Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih KADİROĞLU, Daire Amirlerimiz, çevre İlçe Müftülerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla 06/10/2018 cumartesi günü açılışı yapıldı.

Açılış Programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Davut KAYA'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Abdurrahim KOCAGÖL'ün açılış konuşmasında "10 ay gibi bir sürede bu kursun tamamlandığını iki yıl içerisinde ilçemize iki hafızlık kursu kazandırdık, bu eserlerin yapılmasında emeği geçen, katkı sağlayan yardım sever vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. Hayır sever vatandaşlara plaket taktimi yapılarak, program sona erdi.